Labroluve Bisabolol, hassas ve tahrişe eğilimli cilt bakım formüllerinde yaygın olarak kullanılan doğal kaynaklı kozmetik aktif hammaddedir. Candeia Ağacı’ndan elde edilen yapısı sayesinde yatıştırıcı bakım sistemlerinde değerlendirilebilir.
Hafif yapısı ve yüksek formül uyumluluğu sayesinde krem, losyon, güneş sonrası bakım ve hassas cilt ürünlerinde konforlu kullanım hissi sağlayan modern kozmetik sistemlere kolayca entegre edilir.
Bisabolol, hassasiyet görünümüne yönelik bakım sistemlerinde kullanılan doğal kaynaklı aktiflerden biridir. Cilt konforunu desteklemeye yardımcı olan yapısı sayesinde yatıştırıcı bakım ürünlerinde değerlendirilebilir.
Özellikle hassas, kuru ve çevresel etkenlere maruz kalan ciltlere yönelik geliştirilen krem, serum ve güneş sonrası bakım sistemleriyle yüksek uyumluluk sağlar.
Labroluve Bisabolol için önerilen kullanım oranı genel olarak %0.1 - %1 aralığındadır. Ürün yağ fazında çözünür yapıdadır ve etanol ile birlikte kullanım sistemlerine uygundur.
Ürün berrak renksiz ile açık sarı arasında sıvı formdadır. Hafif yapısı sayesinde krem, losyon ve bakım ürünlerinde konforlu kullanım hissi sağlayan sistemlerle uyumludur.
Serin, kuru ve direkt güneş ışığından uzak ortamda muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Ambalajın kapalı tutulması önerilir.
CAS No: 515-69-5 / 23089-26-1
Bu ürün kozmetik üretimlerinde kullanılan profesyonel bir hammaddedir. Direkt son kullanıcı ürünü değildir. Nihai formülasyonda uygun oranlarda kullanılmalı; üretim öncesinde stabilite, mikrobiyolojik uygunluk ve güvenlilik değerlendirmeleri yapılmalıdır.