Labroluve Myoxinol, Hibiscus Esculentus (bamya) tohumlarından elde edilen doğal kaynaklı oligopeptit kompleksidir. Modern anti-aging bakım sistemlerinde ifade çizgileri görünümünü hedefleyen kozmetik formüllerde kullanılabilir.
Doğal peptit yapısı sayesinde mimik çizgileri, kaz ayağı görünümü ve yaşlanma belirtilerine yönelik geliştirilen bakım sistemleriyle yüksek uyumluluk sağlar. Yüz bakım serumları, göz çevresi ürünleri ve dermokozmetik anti-aging sistemlerde yaygın olarak değerlendirilebilir.
Myoxinol, yaşlanma belirtilerine yönelik geliştirilen bakım sistemlerinde kullanılan bitkisel kaynaklı peptit komplekslerinden biridir. Daha pürüzsüz, daha dinlenmiş ve daha genç cilt görünümünü hedefleyen kozmetik formüllerde değerlendirilebilir.
Özellikle mimik çizgileri ve göz çevresi görünümüne yönelik geliştirilen serum, krem ve yoğun bakım sistemleriyle uyumludur.
Myoxinol, uzun dönemli bakım sistemlerinde değerlendirilen bitkisel peptit komplekslerinden biridir. Anti-aging bakım yaklaşımını destekleyen formüllerde cilt elastikiyetini desteklemeye yönelik kozmetik sistemlerle birlikte kullanılabilir.
Göz çevresi ve yüz bakım ürünlerinde daha konforlu ve daha genç görünüm hedefleyen bakım sistemlerinde değerlendirilebilir.
Labroluve Myoxinol için önerilen kullanım oranı genel olarak %0.5 - %2 aralığındadır. Ürün suda çözünür yapıdadır ve farklı kozmetik sistemlerle uyumluluk sağlayabilir.
Ürün orijinal ambalajında, 15 - 25 °C arasında muhafaza edilmelidir. Direkt güneş ışığı ve nemden korunması tavsiye edilir.
CAS No: 9004-53-9
Bu ürün kozmetik üretimlerinde kullanılan profesyonel bir hammaddedir. Direkt son kullanıcı ürünü değildir. Nihai formülasyonda uygun oranlarda kullanılmalı; üretim öncesinde stabilite, mikrobiyolojik uygunluk ve güvenlilik değerlendirmeleri yapılmalıdır.