Labroluve Zinc PCA, çinko ve L-PCA kombinasyonundan oluşan çok yönlü kozmetik aktif hammaddedir. Yağlı cilt görünümünü dengelemeye yardımcı olan bakım sistemlerinde ve saç derisi bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Sebum dengesini destekleyen yapısı ile özellikle yağlı ve düzensiz cilt görünümüne yönelik geliştirilen serum, krem ve temizleyici sistemlerde değerlendirilebilir. Aynı zamanda saç derisi konforunu destekleyen bakım ürünleriyle de yüksek uyumluluk sağlar.
Zinc PCA, yağlı cilt görünümünü dengelemeye yönelik bakım sistemlerinde kullanılan aktif bileşenlerden biridir. Sebum dengesini destekleyen yapısı sayesinde matlaştırıcı ve arındırıcı bakım ürünlerinde değerlendirilebilir.
Aynı zamanda saç derisi bakım ürünlerinde konforlu kullanım hissi hedefleyen formüllerle uyumludur. Kepek görünümüne yönelik bakım sistemleri ve saç derisi dengeleyici ürünlerde kullanılabilir.
Labroluve Zinc PCA için önerilen kullanım oranı genel olarak %0.1 - %2 aralığındadır. Kullanım oranı; ürün tipi, hedeflenen bakım etkisi ve diğer aktif içeriklerle uyumluluk durumuna göre optimize edilmelidir.
Ürün beyaza dönük sarımsı toz formundadır. Serum, şampuan ve dermokozmetik bakım sistemlerine kolay entegre edilebilir.
Serin, kuru ve ışık almayan ortamda muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Nemden korunmalı ve ambalajın kapalı tutulması önerilir.
CAS No: 15454-75-8
Bu ürün kozmetik üretimlerinde kullanılan profesyonel bir hammaddedir. Direkt son kullanıcı ürünü değildir. Nihai formülasyonda uygun oranlarda kullanılmalı; üretim öncesinde stabilite, mikrobiyolojik uygunluk, pH uyumu ve güvenlilik değerlendirmeleri yapılmalıdır.