Dehyton PK 45 (Cocamidopropyl Betaine), şampuanlar, duş ürünleri ve cilt temizleyicilerinde yaygın olarak kullanılan amfoterik yüzey aktif hammaddelerden biridir. Nazik temizleme performansı ve köpük destekleyici özellikleri sayesinde kişisel bakım formüllerinde tercih edilmektedir.
Cilt ve saç temizleme sistemlerinde köpük stabilitesini desteklerken, cildin nem dengesini korumaya yardımcı olan formüllerle uyumludur. Farklı yüzey aktif sistemlerle kombine edilebilen yapısı sayesinde modern temizleme kozmetiklerinde çok yönlü kullanım sunar.
Dehyton® PK 45, kozmetik formüllerde temizleyici ve köpük destekleyici yüzey aktif madde olarak kullanılan yardımcı hammaddelerden biridir. Özellikle saç ve cilt temizleme sistemlerinde nazik temizleme performansı sunan formüllerle uyumludur.
Köpük stabilitesini artırmaya yardımcı olan yapısı sayesinde duş ürünleri ve şampuan sistemlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Formüllerde genel olarak %0.5 – %5 aralığında kullanılabilir.
Kullanım oranı diğer yüzey aktif maddeler ve formül yapısına göre değişiklik gösterebilir.
Harici kullanım içindir.
Ürün, serin ve kuru ortamda, doğrudan güneş ışığından uzak şekilde muhafaza edilmelidir.
Dehyton® PK 45, modern temizleme kozmetiklerinde köpük performansını destekleyen ve daha yumuşak temizleme hissi sunan yüzey aktif sistemlerde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Bu ürün kozmetik üretimlerinde kullanılan profesyonel bir hammaddedir. Direkt son kullanıcı ürünü değildir. Nihai formülasyonda gerekli stabilite ve güvenlilik testlerinin yapılması tavsiye edilir.