Gingseng Ekstraktı, Panax Ginseng kökünden elde edilen ve gliserin-su bazında hazırlanmış bitkisel aktif hammaddedir. İçeriğinde doğal olarak bulunan vitaminler, mineraller ve bitkisel bileşenler sayesinde cilt ve saç bakım kozmetiklerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Arındırıcı ve bakım destekleyici yapısıyla cilt görünümünün daha canlı, dengeli ve enerjik görünmesine yardımcı olan kozmetik sistemlerle uyumludur. Aynı zamanda saç bakım ürünlerinde destekleyici aktif olarak değerlendirilebilir.
Gingseng Ekstraktı, kozmetik formüllerde canlandırıcı, arındırıcı ve bakım destekleyici aktiflerden biridir. Özellikle cilt bakım sistemleri, saç bakım ürünleri ve kişisel bakım kozmetiklerinde yaygın kullanım alanına sahiptir.
Anti-aging bakım sistemleri, duş ürünleri ve saç bakım kozmetiklerinde destekleyici aktif olarak kullanılabilir.
Formüllerde genel olarak %5 – %100 aralığında kullanılabilir.
Harici kullanım içindir.
Ürün, doğrudan güneş ışığından uzak ortamda 4–8 °C arasında muhafaza edilmelidir.
Paraben, parafin, vazelin, parfüm ve hayvansal kaynaklı katkı maddeleri içermez.
Bu ürün kozmetik üretimlerinde kullanılan profesyonel bir hammaddedir. Direkt son kullanıcı ürünü değildir. Nihai formülasyonda gerekli stabilite ve güvenlilik testlerinin yapılması tavsiye edilir.